İş, okul, göç vb. sebeplerden dolayı bulunduğumuz şehirlerden ayrılma durumumuz olabilir. Yer değiştirme halinde dikkat edilmesi gereken en önemli unsur eşyalarımızdır. Yaşam alanımızda ihtiyacımız olan birçok eşyanın güvenli taşınmasını temenni ederiz. Bugün nakliye işlemi yapan birçok firma bulunmaktadır. Ancak mağduriyet yaşamamanız adına iyice araştırmalısınız.

 Eşyamı İl Dışına Nasıl Taşırım?

 Taşıma işlemleri şehir içinde ya da dışında gerçekleşebilir. şehirler arası nakliye ofis, ev vb. taşınma durumlarında şehirlerarası hizmet veren nakliyat biçimidir. Bunun için hizmet veren önemli firmalar bulunmaktadır.

 Nakliye İşlemlerinde Nelere Dikkat Edilmelidir?

 şehirler arası nakliyat işlemlerinde öncelikle size güven veren bir firma tercih etmelisiniz. Gerekli firmanın insan ilişkilerinin kuvvetli olması size yardımcı olacaktır. Mümkün olduğunca firmanın kurumsallığına dikkat etmeli ve tüm şartları göz önünde bulundurmalısınız. Eşyalarınızın maddi ve manevi güvenliliği adına sigorta işlemlerini dikkatlice konuşmalısınız.

 Ayrıca eşyalarınızın özenli taşınması konusunda da emin olmalısınız. Ek ücret, mesafe ve araç konularında da firmanızla anlaşmaya varmalısınız. Ucuzluk vadeden bazı şehirlerarası nakliyat firmaları sonrasında kişilere mağduriyet yaratabilir. Bugün internet ortamında birçok firmaya kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Evdema Nakliyat da bunlardan biridir.

 Evdema Nakliyat Hakkında

 Evdema Nakliyat firması 25 yılı aşkın, tecrübeli çalışanları ile hizmet veren bir kuruluştur. Tüm hizmetlerini ve taşınma işlemlerini sigortalı yapması firmanın en önemli artısıdır. Müşteri hizmetleri ve ilişkilerine önem verdiği için isteklerinizi rahatlıkla sunabilirsiniz. Bunun yanı sıra teknolojik ekip ve ekipmanlara sahip olduğundan taşınma sırasında size kolaylık sağlayacaktır. Evdema Nakliyat’ın sahip olduğu hizmetler:

 1- Kiralık Kamyon Hizmeti

 2- Ev Eşyası Depolama

 3- Eşya Paketleme

 4- Asansörlü Evden Eve Nakliyat

 5- Fuar Taşımacılığı

 6- Parça Eşya Taşımacılığı

 7- Parsiyel Taşımacılık

 8- Şehirler Arası Nakliye

 9- Askılı Tekstil Taşımacılığı

 10- Uluslararası Evden Eve Nakliyat

 11- Piyon–Çelik Kasa Nakliyesi

 12- Kiralık Nakliye Asansörü

 Yukarıda saydığımız hizmetlerin yanı sıra geniş araç filosu ile taşıma hizmeti vermektedir. Ayrıca uygun fiyat garantisiyle sağlamaktadır. Firma hakkında birebir bilgi almak adına; 0533 036 74 62 telefon numarasını arayabilirsiniz. Müşteri hizmetlerine 7/24 ulaşabilir ve http://www.evdemanakliyat.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.