Yazılım sektörü günümüzde sık araştırılan kulvarlar arasında ilk sıralarda yerini alır. Geniş kullanıcı kitlesi tarafından takip edilen ve aktif kullanılan Kariyer.net Kazandıracağı Techcarer Bootcamp etkinlik programı ile yazılım sektörüne farklı bir bakış açısı getirmeye çalışmaktadır. Her geçen gün kullanılan dil, hakim olunan üslup ve çeşitli çalışma alanlarından gelen talepler, elbette yazılım sektörünün işleyişini, çalışma prensibi ve dikkat edilmesi gereken detayları da büyük oranda etkiler. Bootcamp’ın kurulum amacına baktığınızda öncelikle veri bilimi, ürün yönetimi gibi kavramların karşınıza çıktığını görürsünüz.  Ücretsiz bootcamp kategorisini incelediğinizde platformun nasıl kullanılacağı ve avantajlarınız hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Bootcamp nedir sorusundan alacağınız cevap sizi daha detaylı bir şekilde bilgilendirir. 


 

Techcareer Bootcamp Programlarından Kimler Yararlanabilir?

Değişen dünyada her geçen gün farklı bir yazılım çalışması gerekli görülür. Kullanılan kelimeler, uyarlanması gereken sistemler ve yazarın kendini daha iyi ifade etmesi için araştırılması gereken bir yığın konu bulunur. Bootcamp aracılığıyla bu tür konularda uzman kişiler tarafından eğitim alabilir ve kendinizi daha ileri seviyeye taşıyabilirsiniz. Böylece hedeflediğiniz noktaya daha net, kısa sürede varırsınız. Yazılım bootcamp kategorisini araştırarak bu hususta daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Bootcamp etkinlik ile dilediğiniz kadar farklı uygulamalar ve konuyu netleştiren çeşitli yöntemler elde edebilirsiniz. Bu eğitimden yararlanacağı ise merak edilen konular arasında yer alır. Yazılım teknolojisine duyduğunuz ilgi bu alanda eğitim alabilmeniz için yeterli bir kriterdir. 6-8 haftalık bir süre içinde alacağınız sıfırdan eğitim ile yazılım konusunda daha donanımlı, bilgili olabilirsiniz. 


 

Bootcamp  Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yazılım dünyasında ilerlemek ve daha iyi seviyeye gelebilmek için yapmanız gereken belli işlemler vardır. Öncelikle başvurunuzu gerçekleştirmeniz ve oluşturulan kayda göre hareket etmeniz gerekir. Bootcamp başvuru kategorisini inceleyerek daha kapsamlı bilgiler elde edebilirsiniz. İlgili siteye girdiğinizde sizden istenen formu doldurmanız yeterli olur.  Böylece daha kapsamlı bir şekilde dolduracağınız formla birlikte birçok farklı etkinliğe katılabilir, kendinizi kanıtlayabilirsiniz. Yazılım bootcamp ile birlikte elde edeceğiniz veriler, ileri seviye bir donanım ile aynı anlamı taşır. Bootcamp eğitimi sektörünüzüde lider isimlerle tanışma fırsatı sunar ve bu teknoloji şirketleri ile çeşitli kulvarlarda çalışma fırsatı sunar. Bahsi geçen etkinlikliklerde takım halinde ya da bireysel çalışmalar, yarışlar olmaktadır. Siz de bu tür etkinliklere katılım sağlayarak kendinizi kanıtlayabilirsiniz.