eTail.com.tr Dijital Oyun Kodu ve Epin Satış Sitesi sponsorluğunda bu yazıda Valorant oyununu yakından tanıyacağız. Valorant özellikle 2021 yılında çok oynanmış ve 2022 yılında da popülerliğine devam edeceği gözüken Riot Games tarafından geliştirilmiş free-to-play, çok oyunculu, birin şahıs nişancı video oyunudur.  Oyunu ücretsiz olarak resmi internet sitesinden indiribilirsiniz.

Valorant Ekim 2019 tarihinde piyasaya çıkmıştır. Oyunun geliştirimine ise 2014’te başlanmıştır.

Valorant Points ile oyunada bulunan kozmetik eşyaları satın alabilirsiniz. Valorant oyununda VP ile satın alabileceğiniz ürünler şu şekildedir:

  • Silah Kaplamaları (skinleri),
  • Silah animasyon ve kaplama geliştirmeleri,
  • Silahların üzerine eklenen “Silah Uğuru” eklentileri,
  • Profil görselleri ve oyun içi kullanılacak görseller

eTail üzerinden uygun fiyatlı Valorant Points (VP) Satın Al

Bu aksesuarlardan en önemlilerinden biri Asil Vandal isimli silah kapmasıdır. Asil Vandal şu anda 2475 VP’ye satın alınmaktadır.

Güncel Valorant VP Fiyatları şu şekildedir:

Valorant 295 VP = 16,15 TL

Valorant 575 VP = 31,45 TL

Valorant 1200 VP = 63,75 TL

Valorant 2480 VP =127,50 TL

Valorant 4375 VP =221 TL

Valorant 6300 VP = 314,50TL

Valorant’ta birçok oyuncu FPS sıkıntısı yaşayabilmektedir.

Valorant FPS arttırmak için:

Valorant oyununun görsel özellikleri olabildiğince güzel ve hoş durmasına rağmen, bu durum sistemi yavaşlatmaktadır. Ekran kartı ve RAM'inizin bir kısmını işgal eden grafik ayarlarını değiştirmek, FPS'nizi artıracaktır. Grafik ayarlarını düşürmek oyundaki görüntü kalitesini kötüleştirebilir ve istemediğiniz bir kaliteye gelebilir fakat FPS'nize etkisi büyük olur. Profesyonel esporcuların grafik ayarlarını olabildiğince düşürdüğünü de unutmayın!

Valorant FPS arttırma hakkında daha fazla bilgi için eTail blog sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Valorant’ta bir diğer merak edilen konu ise karakterlerdir.

Dünyanın birçok ülkesinde bulunan oyuncularla aynı anda bir sunucuda oynadığı bir oyundur. Oyundan birbirinden farklı onbeş (15) farklı karakter bulunmaktadır. Her karakterin ise kendilerine özel yetenekleri bulunmaktadır.  Karakterlerden birini seçtikten sonra takımınızla beraber karşı takıma karşı mücadele edecek, rakip takım oyuncularını etkisiz hale getirmeye çalışacaksınız.

Valorant Karakterleri ve yetenekleri aşağıda sıralanmıştır.