Yeşil çay, Uzak Doğu’da yüzyıllardır tüketilen doğal bir içecek. Bu çay son yıllarda ise dünya çapında büyük bir popülerlik kazanmıştır. Bunun en büyük sebebi ise sağlık üzerindeki olumlu etkileridir.

Yeşil çayın içinde yoğun bir şekilde antioksidanlar ve polifenoller bulunmaktadır. Bu bileşenler; hücre hasarını azaltmaya ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olmaktadır.

Yapılan bazı çalışmalar ise yeşil çayın kalp sağlığına da faydalı olabileceğini göstermektedir. Hatta düzenli tüketiminin bazı kanser türlerine karşı koruma sağlayabileceğini de düşündürmektedir.

Mithra Coffee’nin dünya çayları arasında farklı yeşil çay türleri bulunmaktadır. Kaliteli çay yapraklarından elde edilen bu seçenekler çay tutkunlarına bambaşka bir lezzet deneyimi sunmaktadır.

Mithra Coffee’nin yeşil çayları arasında gerek yaseminle, gerekse naneyle harmanlanan birçok seçenek bulunuyor. Farklı kültürlerde önemli bir yere sahip olan bu çaylar size evinizin konforunda ya da iş yerinizde kaliteli aromaları tatma fırsatını sunuyor.

Örneğin; Mithra Coffee’nin Moroccan mint çayı yani naneni yeşil çayı Fas kültüründe önemli bir yere sahip. Fas’ta yeşil çay üretimi olmamasına rağmen Faslılar kendi lezzetlerini ortaya koymuşlar.

Bilindiği üzere Faslıların yemekleri bol baharatlı ve yağlı. Dolayısıyla sindirim sistemini son derece yoran bir yeme içme kültürlerinin olduklarını söyleyebiliriz. Faslılar ortaya çıkardıkları naneli yeşil çayı genel itibariyle yemeklerden sonra tüketmektedirler. Bunun en büyük sebebiyse yemeğin sindirimini kolaylaştırmak ve mideyi rahatlatmak.

Yani Mithra Coffee’de yer alan her bir yeşil çayın sağlık üzerinde farklı olumlu etkileri bulunmaktadır. Eğer sağlıklı beslenmek sizin için bir yaşam felsefesiyse ve sağlıklı beslenirken lezzetli aromaları deneyimlemek en büyük tutkunuzsa gideceğiniz ilk adres Mithra Coffee’nin dünya çayları diyebilirsiniz. Şimdi siz de damak tadınız için en uygun yeşil çay çeşidini Mithra Coffee’den satın alabilirsiniz.

Kahveseverlerin Vazgeçilmezi Olan En İyi Kahve Ekipmanları

Kahve tutkunları için harika bir fincan hazırlamak, yalnızca doğru kahve çekirdeğini kullanmakla sınırlandırılamaz. Kaliteli ve lezzetli çekirdeklerin yanı sıra doğru kahve ekipmanları kullanmak da lezzette en az çekirdek kalitesi kadar etkili.

Dolayısıyla kullanacağınız demleme ekipmanları kahve deneyimini tamamen değiştirebilir. Mithra Coffee’nin zengin lezzet dünyasında yeryüzünün farklı yörelerinden seçilen aromaların yanı sıra kaliteli ve uygun fiyatlı kahve ekipmanları da yer alıyor. Bu ekipmanlar kahve hazırlama sürecini keyif dolu bir aktiviteye dönüştürürken fincandan aldığınız lezzeti de arttırıyor.

Dolayısıyla evde profesyonel ya da amatör bir kahve keyfi yaşamak istiyorsanız Mithra Coffee’nin kahveseverler arasında da oldukça popüler ekipmanları arasından bütçenize uygun seçimler yapabilirsiniz.

İşte Mithra Coffee’de bulabileceğiniz popüler ekipmanlardan birkaçı:

Kahve Öğütücü

Doğru öğütülmüş kahve, aroma ve lezzeti ortaya çıkaran en önemli etkendir. Özellikle taze öğütülmüş kahveyle hazırlanan bir fincan sizi bambaşka bir lezzet yolculuğuna çıkarır. Dolayısıyla Mithra Coffee’den alacağınız değirmenle ve çekirdek kahvelerde mutfağınızda adeta bir üçüncü nesil kahveci havası yaratabilirsiniz.

Moka Pot

İtalyanlar tarafından bulunan bu özel ekipman “İtalyan cezvesi” olarak da bilinmektedir. Evde espresso hazırlamanın en pratik yollarından biri olan bu ekipman oldukça da uygun fiyatlı.

French Press

French press, kahve yapmak için basit ve uygun fiyatlı bir yöntemdir. Kahve, sıcak suya eklenir ve pres kısmı aşağıya doğru baskı uygulanarak kahve süzülür. Ortaya oldukça gövdeli ve lezzetli bir sonuç çıkaran bu ekipmanla evde uygun fiyata üçüncü nesil kahve keyfini yaşayabilirsiniz.

Bu kahve ekipmanları profesyonel ya da amatör tüm kahveseverlerin evde kullanmayı tercih ettikleri aletlerdir. Çünkü bu ekipmanlar, kahve deneyimini daha da keyifli hale getirir. Böylelikle evde kahve yapımını gerçek bir zevke dönüştürür.

Sonuç olarak kahve demleme ekipmanları evde en iyi kahve deneyimini elde etmek için mükemmel bir seçenek. Eğer evde kolayca kahve hazırlayabileceğiniz kaliteli bir demleme ekipmanı arıyorsanız Mithra Coffee’nin bütçe dostu kahve ekipmanları sizin için ideal bir seçim olabilir.

3. Nesil Kahve Kültürünü Evinize Taşıyacak Adres: Mithra Coffee

Son zamanların en popüler akımlarından biri olan üçüncü nesil kahve kültürü hakkında ne biliyorsunuz? Kahve dünyasında niletiğin ve lezzetin ön plana çıktığı bu akım kahvenin bir lezzet olmaktan çıkıp kültüre dönüşmesine büyük katkı sağladı. Mithra Coffee ise bu kültürü caddelerde ya da sokak aralarında boylu boyunca uzanan kahve dükkanlarıyla sınırlı kalmaktan çıkarıp evinize ya da ofisinize taşıyor.

Mithra Coffee, çiftliklerden evinize ya da iş yerinize en özel lezzetleri kalitesinden ve tazeliğinden ödün vermeden ulaştırıyor. Kahveseverlere eşsiz bir deneyim sunan bu online lezzet dünyası aynı zamanda bütçe konusunda da büyük bir tasarruf sağlamanıza yardımcı oluyor.

Mithra Coffee ile dilerseniz Etiyopya’nın en ünlü çiftliklerinden, dilerseniz de Brezilya’nın en lezzetli arabica çekirdeklerine kadar birçok çeşit arasından damak tadınıza uygun olanı seçebilirsiniz. Böylece sevdiğiniz lezzetleri hem en uygun fiyatlarla hem de en kaliteli formlarıyla satın alabilirsiniz.

Damak tadınız için en uygun çekirdekleri seçmek ve uygun fiyatlarla satın almak için Mithra Coffee internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.