71 Evler mitinginde vatandaşlara seslenen Sakallı, “Volkan Başkanım ile 71 Evlere modern bir sosyal tesis yapacağız. İçinde kreşi olan, yüzme havuzu, spor salonu olan bu mahalleye yakışan bir sosyal tesis ve kapalı pazar yerini yapacağız. 71 Evler’e Eskişehir’in en büyük ve en modern parklarından birini yapacağız. 71 Evler’de ne bir imar sorunu ne bir alt yapı sorunu ne bir ulaşım sorunu ne bir üst yapısı sorunu kalmayacak. 1 Nisan’dan sonra 71 Evler’de kat adetlerini arttırıyoruz. İnşaat sektörünü yeniden canlandıracağız. Bir türlü mahallenin içinden geçmeyen, Şehir Hastanesinin kapısına kadar gitmeyen tramvay, mahallenin içinden, Şehir Hastanesinin kapısına kadar getiriyoruz.”

"ESKİŞEHİR’DE HAYAT UCUZLAYACAK"
Eskişehir’de hayatı ucuzlatma sözü veren Sakallı, şunları söyledi: “Eskişehir’de toplu taşıma ücretlerini ucuzlatıyoruz. 1 Nisan’dan sonra öğrenci bilet ücretlerini, 1,6 liradan 1 liraya düşürüyoruz. Otopark ücretlerini yüzde 75 oranında ucuzlatıyoruz. Kalabak suyun damacana fiyatını 3 buçuk liradan, 2,75 liraya düşürüyoruz. Çeşmelerimizden akan suyu ucuzlatıyoruz. Ve daha önemlisi 5 yıl içerisinde çeşmelerimizden içilebilir nitelikte su akıtmaya söz veriyoruz. Asfalt parası dediğimiz harcamalara katılım payını 1 Nisan’dan sonra şehrimizde tümüyle kaldırıyoruz. Eskişehir’in ticaretini, ekonomisini, sanayisini canlandırıyoruz. Eskişehir’i her anlamda daha çok üreten daha çok kazanan, daha zengin bir şehir haline getiriyoruz.”

"BUNDAN SONRA DIŞLAMAK, ÖTEKİLEŞTİRMEK, TEPEDEN BAKMAK YOK"
Seçimden sonra daha çok çalışacaklarını söyleyen Sakallı, “1 Nisan’dan sonra bugünkünden daha çok çalışarak, daha çok koşarak hemşerilerimize hizmet etmek için çalışacağız. Bundan sonra dışlamak, ötekileştirmek, tepeden bakmak yok. Bundan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkanı ile sadece beraber olmak var. Ben sizden asla vazgeçmeyeceğim. Umut ederim siz de bizden vazgeçmezsiniz” diye konuştu. Seçime 1 hafta kaldığını dile getiren Sakallı, “Bu süreyi bir seferberlik süresi şeklinde değerlendirmeliyiz. Seçimin sonucunu değiştirecek şekilde çalışmalıyız. Çalmadık kapı, geçmedik sokak, dokunmadık yürek bırakmayacağız” dedi.