Ak Parti Odunpazarı Belediye Başkan aday adayı Av. Ali Acar Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Eskişehir Kızılay Şube Başkanı Yüksel Girgin’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Av. Ali Acar konuşmasında şöyle dedi;

"Eskişehir Kızılay Şubesi olarak yapmış olduğunuz çalışmaları takdirle karşılayıp yakından takip etmekteyim. Yine Kızılay Haftası dolayısıyla da özellikle Eskişehir’de kan bağışının yaygınlaştırılması ve ilik naklinde uygun kanların tespitinde de verdiğiniz destekten dolayı da sizleri kutluyorum.
Hepimizin bildiği üzere Türk Kızılayının ülkemiz genelinde yapmış olduğu başarılı çalışmaları hep birlikte takip etmekteyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Partimizin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bu konuda ki duyarlılığı ve desteklerini de her zaman görmekteyiz. Sizler muhtaç ve mazlumların yanında yer alan birer nefer olarak bulundukça bizler zor günlerimizde sizlerin varlığını hissettikçe Yarınlara daha da güvenle bakmaktayız. Yerel Yönetimler de her zaman bu tür kuruluşların yanında olmalı ve onlarla iş birliği yaparak bu alanda her türlü fikre ,projeye, çalışmaya destek olmalıdır". diyen Av. Ali Acar Kızılayımıza her konuda bizlerde destek olacağız diye konuşmasını sürdürdü.

Kızılay Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Girgin’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine verdiği destekten dolayı Ak Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar’a teşekkür ederek kendisine başarılar diledi.