Cumhuriyet Halk Partisi Tepebaşı İlçe 5'inci Olağan Kongresi sonrasında mevcut başkan Atilay Dalgıç güven tazeleyerek yeniden başkan seçilmişti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve belediye meclis üyeleri de, kongre sonucu yeniden başkan seçilen CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç ve yönetimini ziyaret etti. Ziyaret esnasında Dalgıç ve partililerle bir süre sohbet eden Başkan Ataç, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ataç, “Geçtiğimiz 31 Mart seçimlerinde Tepebaşı’nda bir tarih yazdık. Halkımız yaptığımız çalışmaları özellikle de sosyal belediyecilik çalışmalarını çok seviyor. Bunu da seçimde bir kez daha gördük. Biz bu çalışmalarımızın üzerine yeni başarılar ekleyerek çaba harcamaya devam edeceğiz. Önemli olan halkla iç içe olmaktır. Biz de halkımızla birlikte Tepebaşı’nın geleceğini en güzel şekilde şekillendirmeyi sürdüreceğiz. CHP Tepebaşı İlçe Kongresi de demokrasi adına nitelikli bir süreç olarak geçirildi. Önemli olan dostane bir ortamda, barış adına bir seçimin yapılmasıydı ve güzel bir kongre gerçekleşti. Sağlam bir beraberlik içinde yürümemiz çok önemli. Bunun da yapılacağına adım gibi eminim. Tekrar seçimleri kazanan Atilay Başkanımıza ve yönetimine hayırlı ve uğurlu olsun diyorum, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Dalgıç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eskişehirlilere daha iyi hizmet etmek için el birliğiyle çalışacaklarını kaydetti.

Ziyaret, Başkan Ataç’ın partiye yeni katılan Damla Coşaner’e parti rozeti takması ve fotoğraf çektirilmesiyle sona erdi.