Tepebaşı Gençlik Kolları Başkanı Halil Gıcır, yaptığı açıklamada, gençlik akademisi eğitimlerinin tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, bugüne kadar 17 programda alanında uzman kişilerle partili gençleri buluşturduklarını kaydetti.

Eğitimlerin konusu ve içeriğinin hayatları boyunca kullanacakları bilgilerle yollarını aydınlatmak, tecrübeyle gençliği buluşturmaya yönelik olduğunu ifade eden Gıcır, şöyle devam etti:

"İlk programımızdan bu yana her hocamızın da söylediği gibi 'Gençliğin değerini bilindikçe geleceği garantiye almış oluruz.' sözünden yola çıkarak gençliğe değer veren bir teşkilat olarak gençliği hak ettiği yerlere ve değere ulaştırmaya kararlıyız. Bu sebeple yerel siyasetten ulusal siyasete, iç politikadan dış politikaya, etkili iletişim ve liderlik başlıkları altında birçok konuda eğitimlerimizi yaptık ve düzenli olarak da yapmaya devam edeceğiz."

Gıcır, haftada 2 gün olan eğitimlere her kademeden gencin katılabildiğini ifade ederek, "Tecrübelerini ve bilgilerini bizlerle paylaşan, kırmayıp davetimize teşrif eden tüm hocalarımıza teşekkür ederiz. Eğitimlerimizi daha da geliştirerek, şehrimizdeki tüm genç arkadaşlarımıza ulaşmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.