Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir İl Başkanı Rabia Akman, 24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Akman; "24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili seçiminde , Chp İl örgütü olarak hazır olduğumuzu belirtmek isterim." dedi.

Rabia Akman, açıklamasına şöyle devam etti;

Şehrimizde toplam 2082 sandık bulunmaktadır.2082 sandık asil sorumlumuz,1811 yedek sandık sorumlumuz, 588 okul sorumlumuz , 470 mahalle sorumlumuz, 90 avukatımız,4000 müşahitimiz ile yarınki seçimde sabah 6:30’da sandık başında olacağız.

Türkiye açısından son derece kritik tarihi bir seçim sürecindeyiz. Ülkemizi bu karanlık süreçten kurtaracak CHP’nin örgütlü kadrolarıdır. Adalete,demokrasiye,özgürlüğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde,halkımız 25 Haziran sabahında aydınlık bir geleceğe genciyle, yaşlısıyla,kadınıyla,erkeğiyle, ”Merhaba” demek için sandığa gidecek.

Bizler İl Örgütü olarak sandık güvenliği konusunda tüm çalışmalarımızı tamamlamış bulunmaktayız.Tüm yurttaşlarımıza şunu net bir şekilde söyleyebiliriz ki “Oylarımız Güvende”.

Barışacağımız , büyüyeceğimiz ve hakça bölüşeceğimiz aydınlık bir Türkiye için tüm yurttaşlarımıza vatandaşlık görevlerini gerçekleştirmek için oy kullanmaya davet ediyorum.Yarınlar bizim , başaracağız.