İnönü Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ali Erol, seçim çalışmalarına yoğun olarak devam ediyor. Erol, son olarak Okulubal mahallesinde düzenlenen mitingde vatandaşlarla bir araya geldi.

GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Büyük konvoy eşliğinde Oklubal mahallesine gelen Ali Erol, 'İnönü bizim, karar bizim' sloganları ve meşaleler ile karşılandı.

VATANDAŞLARIMIZ DEĞİŞİMDEN YANA

Erol, yaptığı açıklamada; "Büyük konvoy eşliğinde Oklubal mahallemizde seçim programımızı ve mitingimizi gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın coşkulu katılımları ile gerçekleşen mitingimizin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Gördükki vatandaşlarımız değişimden yana daha önce denedikleri iki adayı da istemiyor. Vatandaşlarımızın sesi olmak, umudu olmak ve bu yolda onlarla birlikte olmak bizlere gurur veriyor. Seçimden seçime değil, her zaman hemşehrilerimle iç içe olacağım. İnönülü hemşehrilerime hizmet etmek, belediyecilik nasıl yapılır göstermek için 31 Mart'a kadar sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağım. İnşallah 1 Nisan sabahı ilçemiz çok daha ferah, huzurlu ve daha mutlu uyanacak. İnönümüz kararını vermiş Diriliş diyor, Ali Erol diyor. Tüm vatandaşlarımıza bu coşkulu karşılamalarından dolayı teşekkür ederim." dedi.