Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir’de bulunan çeşitli ocaklara mensup Alevi Yol Önderlerinin Eşleri (analar) ile bir araya geldi. Çok sayıda ananın katıldığı buluşmada Başkan Kurt, analarla 31 Mart’ta gerçekleşecek seçimlerden güncel siyasete birçok konu hakkında sohbet etti. 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerin Eskişehir için çok önemli olduğunu belirten Başkan Kurt, bu seçimlerin Eskişehir’in demokrat, çağdaş yaşam tarzı için hayati önem taşıdığını ifade etti.

“ODUNPAZARI’NDA DOĞRU İŞLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

“5 yıldır Odunpazarı Belediye Başkanlığı yapıyorum. Üzdüklerim olmuş, varsa kırdıklarım onlardan özür dilerim” diyen Başkan Kurt, Odunpazarı’nda doğru işler yapmaya çalıştıklarını ifade etti. Temel felsefelerinin Atatürk’ün kurduğu Laik Cumhuriyetin parlamenter bir sistem içinde sonsuza kadar yaşaması olduğunu kaydeden Başkan Kurt, bu doğrultuda her türlü mücadeleyi verdiklerini söyledi.

“ESKİŞEHİR’DE YAŞAMAK BİR AYRICALIK”

“Partimiz, bildiğiniz ve yıllardır desteklediğiniz gibi Cumhuriyet’i kuran parti. Umarım bu sonuna kadar da böyle gidecek. Belediye seçimlerinde de sizlerin desteklerini bekliyoruz. Oy vererek bizlere destek veriyorsunuz, ama çevrenizde de konuşmanız gerekiyor. Sizlerin sözü dinlenir, 3 belediyemizin 3’ünün de yeniden kazanılması gerekiyor. Hem Büyükşehir hem Odunpazarı hem de Tepebaşı Belediyeleri ile Eskişehir’de çok farklı işler yaptık” diyen Başkan Kazım Kurt, Türkiye’nin önemli belediyecilik hizmetlerini gerçekleştirdiklerini kaydetti. Pek çok kurum ve kuruluşun takdirini ve ödülünü kazandıklarını belirten Başkan Kurt,  Eskişehir’de yaşamanın bir ayrıcalık olduğunun altını çizdi.  Başka şehirlere gittiklerinde bunu farklı şekillerde anladıklarını ifade eden Başkan Kurt, “Bunun devamı için de 31 Mart’ta seçimlerin yeniden kazanılması gerekiyor. Kazanacağız da şüphem yok, ancak işi sıkı tutmak, iyi çalışmak lazım. Sizden bunu bekliyoruz. Yıllardır, destek veriyorsunuz, bunu 31 Mart’ta zirveye çıkaralım. Eskişehir’deki zaferimizi pekiştirelim” dedi.