Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, CHP Çifteler Belediye Başkan aday adayı Sebahattin Tetik'in seçim çalışmalarına destek verdi.

CHP'li Ataç ve Gündoğan, Tetik'in seçim çalışmaları kapsamında Çifteler halkının yoğun olduğu Emirdağ ilçesinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Emirdağ'ın meşhur Salı pazarını ziyaret eden başkanlar esnaf ve vatandaşın sorun sıkıntılarını dinledi.

CHP Çifteler Belediye Başkan aday adayı Sebahattin Tetik; "Geçtiğimiz günlerde Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt, ile buraya bir ziyaret gerçekleştirdik. Bugün ise Tepebaşı ve Mahmudiye Belediye Başkanlarımız ile birlikte esnaf ve vatandaşların sorun sıkıntılarını dinlemeye geldik. Allah'ın izniyle güçlü bir Çifteler için çalışmalarıma ara vermeden devam edeceğim. Seçim den seçime değil her zaman Çifteler halkı ile iç içe olacağım." dedi.

ÇİFTELER İÇİN ÖNEMLİ PROJELER YAPACAĞINA İNANIYORUM

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, ise; Aday adayı Sebahattin Tetik'in Çifteler için önemli projeler yapacağına inanıyorum. Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın isteklerini biliyor. Sebahattin Tetik ve ekibine başarılar diliyorum." dedi.