Av. Ali Acar, Ak Parti il binasında yaptığı basın toplantısıyla Odunpazarı Belediye Başkan aday adaylığını resmen açıkladı. Acar'ın basın toplantısına Odunpazarı ilçe başkanı Volkan Doğan'da destek verdi.

Teşkilat tarafından verilecek her görevi yerine getireceğini ifade eden Acar, “Bizler ‘siyaset yerelde başlar’ anlayışı ve felsefesiyle yetişmiş bir teşkilat mensubu olarak ve ‘önce millet’ ilkesiyle hareket edecek bir belediye başkan aday adayı olarak diyoruz ki, ‘gelin Odunpazarı’nı hep birlikte yönetelim, hep beraber çalışalım’. Bunun için en önemli projelerimizden olan belediye meclisleri gibi çalışacak şekilde mahallemizden, muhtarlarımızdan, esnaflardan, STK’lardan oluşacak istişare meclisleri oluşturup bu meclislerle Odunpazarı’ımızın sorunlarını dinleyip hep birlikte çözümler üreteceğiz. Bu bölgede yaşayan her kesimin yönetimde de söz sahibi olmasını birlikte sağlayacağız” dedi.

PROJELERLE GELİYORUM

Kentsel dönüşüm projelerinin hızlı bir şekilde hayata geçmesi için çalışmalar yapacaklarını ifade eden Acar, diğer projelerini ise şu şekilde açıkladı“Odunpazarı’ımızın bir çok bölgesinde kentsel dönüşüm projelerinin hızlı bir şekilde oluşması ve ilerleyerek modern, daha iyi yaşanabilir bir bölge olması bakımından gerekli girişimleri de süratle yerine getireceğiz. Gençler bizim için en önemli değerlerimizdir. Onun için de gençlerle birlikte kitap okuma ve sohbet etme imkanı oluşturmak için ‘okuma parkları’ oluşturacağız. Çocuklarımız için belediye kreşleri oluşturacağız. Yine başımızın tacı kadınlarımızın her alanda etkinlerini gerçekleştirebilecekleri merkezler oluşturacak onların vakitlerini en iyi şekilde değerlendirebilecekleri sosyal ve kültürel imkanlar oluşturacağız. Maddi imkanı iyi olmayan vatandaşlarımıza ulaşacağız. Odunpazarı bölgesinin ticaretin merkezi olması noktasında uluslararası festivaller ve turnuvalar düzenleyeceğiz” şeklinde konuştu.