Ak Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar Eskişehir Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Av. Ali Acar konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Benim de aile çevremde bir çok sağlık çalışanı bulunmaktadır. Bu açıdan sağlık çalışanlarının sorunlarını da çok yakından bilmekteyim. Yine sağlık çalışanlarının sorunlarıyla ilgili yapmış olduğunuz çalışmaları da takdirle karşılayıp yakından takip etmekteyim. Ayrıca sağlık çalışanlarıyla ilgili olarak sağlıkta şiddetin önlenmesi için ilgili yasasının da bir an önce çıkarılması gerektiğini de düşünmekteyim. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Partimizin Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da bu konuda yasanın bir an önce çıkarılması için gayret gösterdiğini de hepimiz bilmekteyiz. Şu anda dahi Ülke gündeminde bu konu bulunmakla birlikte kanunun çıkarılması noktasında T.B.M.M ‘de bu yasayla ilgili çalışmaların da ivedilikle yürütüldüğünü biliyoruz. Çok büyük fedakarlık ve gayretli çalışmalar gösteren Sağlık çalışanlarının yasal güvence altında bu işlerini çok daha rahat yapabilecekleri kanaatindeyim. Yerel Yönetimler de her zaman bu tür STK’ların yanında olmalı ve onlarla iş birliği yaparak bu alanda her türlü fikre ,projeye, çalışmaya destek olmalıdır."  diyen Av. Ali Acar ‘Sağlık çalışanlarının her zaman yanındayız. Ülkesi için çalışan fikir üreten proje üreten kuruluşlarla birlikte çalışacağız.’ diye konuşmasını sürdürdü.’

Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sağlıkta çalışanlara karşı şiddetin önlenmesi noktasında verdiği destekten dolayı Ak Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar’a teşekkür ederek kendisine başarılar diledi.