AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, "Sezai Karakoç'un çok güzel bir mısrası var: Biz koşu bittikten sonra da koşan atlarız. Biz, koşu bittikten sonra da koşan atlar olduğumuzu her seçim bittikten sonra gösteriyoruz. İnşallah birlikte koşmaya devam edeceğiz." dedi.

Avcı, partisinin Odunpazarı İlçe Başkanlığı tarafından bir otelde düzenlenen Danışma Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimlerinden önce Eskişehir'de 7 milletvekilliğinin tamamını çıkaracakmış gibi hep birlikte ekip olarak çalışacaklarını, gerçekleştirdikleri toplantılarda dile getirdiklerini söyledi.

Seçimlerde iyi bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Avcı, şöyle devam etti:

"Seçimlerde birlikte çalışan tüm kadrolarımıza çok teşekkür ediyorum. 7 milletvekili çıkaracakmış gibi çalıştık mı, çalıştık elhamdülillah. Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan ve tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Odunpazarı, bu seçimlerde nasıl birlik olunur, kardeşçe, nezaketle durup, dinlenmeden nasıl çalışılır, bunun en güzel örneğini verdiniz. Sezai Karakoç'un çok güzel bir mısrası var: Biz koşu bittikten sonra da koşan atlarız. Biz, koşu bittikten sonra da koşan atlar olduğumuzu her seçim bittikten sonra gösteriyoruz. İnşallah birlikte koşmaya devam edeceğiz."

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay da 24 Haziran seçimlerinde iyi bir strateji uyguladıklarını, gece gündüz çalıştıklarını kaydetti.