Seçim çalışmaları kapsamında Seyitgazi ve Alpu ilçelerini ziyaret eden AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, ilçe kadın kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile sahada çalışmalara başladı.

Geçtiğimiz hafta boyunca ilçelerde ziyaretlerde bulunan Başkan Yalçın: ‘’Seçim çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Tüm ilçelerimizde mahalle mahalle ve köy köy gezerek çalınmadık kapı bırakılmayacak düsturu ile ziyaretlerimiz devam edecek. Gönüllere dokunarak yerel seçimler hakkında bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Yaşlılarımızın hayır duasını alıyoruz. İlçelerimizdeki AK Belediyeciliğin,  ne kadar olumlu ve başarılı olduğunu vatandaşların memnuniyetinden görüyoruz. Dileriz ki, halkımızdan aldığımız destekler ile yerel seçimlerde Eskişehir beklediği AK Belediyeciliğe kavuşacaktır. Çalışmalarımızı bu yönde yerel seçimlere kadar ara vermeden sürdüreceğiz’’ diye konuştu.

Ayrıca AK Kadınların çalışma standartları içinde bulunan çat kapı ziyaretlerin sadece seçim sürecinde değil her zaman sürdürüldüğünü belirten Yalçın, ziyaretlerden duyulan memnuniyetlerin kendilerine güç verdiğini belirtti.