Alpagutlular Sosyal Yardımlaşma Derneği Lokalinde belde sakinleri ile düzenlenen toplantıya CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

Genel siyaset ve Eskişehir için yaptıkları hizmetleri anlatan Yılmaz Büyükerşen den sonra Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç söz aldı ve "Bu seçimin şakası yok. Bulunduğunuz durumdan memnun değilseniz hükümete sandıkta gereken dersi vermelisiniz" dedi

Son olarak söz alan Mihalgazi Belediye Başkan adayı Bülent Durna ise belediyenin Alpagut'a yaptığı hizmetleri anlattı. Büyükşehir koordinatörü olarak ilçeye beş yıl hizmet verdiğini söyleyen Durna, bu dönemde alt yapıdan üst yapıya her yıl yepyeni yatırımlarla adeta belediye başkanı gibi çalıştığını ve hizmetlerin artarak devam ettiğini sözlerine ekledi.

Seçildiği taktirde tarımdan hayvancılığa pek çok alanda Mihalgazi'nin örnek bir ilçe olacağını söyleyen Bülent Durna'nın sözü sık sık alkışlarla kesildi.

Toplantı, misafir heyetin katılımcılardan gelen soruları cevaplamasının ardından hep birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.