CHP'den Sivrihisar Belediye Başkan adayı olarak açıklanan ancak ittifak nedeniyle İYİ Parti'ye bırakılan Sivrihisar'da Habil Dökmeci, vatandaşların teveccühünü toplamaya devam ediyor.

Dünya'nın merkezi olarak bilinen Sivrihisar'da seçim yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Demokrat Parti'ye geçen popüler aday Habil Dökmeci, Sivrihisar'da her kesimin sevgi gösterilerine maruz kalıyor. İttifak nedeniyle ayrıldığı CHP'den teşkilat bazında büyük destek gören Dökmeci, tüm ilçeyi karış karış geziyor.

Seçim çalışmalarında köy, mahalle ve merkez demeden her kesimi kucakyalan, her sokağa, her eve, her dükkana uğrayan ve insanlarla birebir görüşen Dökmeci, bu yoğun çalışma temposunun meyvelerini de topluyor.

Her kesimin sevdiği ve saydığı bir aday olarak hizmet yarışına devam eden marka isim Habil Dökmeci, Sivrihisar'a kazandıracağı projeleriyle de göz dolduruyor.

BU SEÇİM SİVRİHİSAR'DA SÜRPRİZLERLE DOLU OLACAK

Eskişehir Haber26'ya özel açıklamalarda bulunan Demokrat Parti Sivrihisar Belediye Başkan Adayı Habil Dökmeci, "Bu seçim Sivrihisar'da sürprizlerle dolu olacak. Sivrihisar halkı Demokrat Partiye ve şahsıma gerekli desteği verecektir." dedi.

Dökmeci, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;  "CHP'den adaylığım açıklandı ancak ittifak nedeniyle Sivrihisar İYİ Parti'ye bırakıldı. Ben koltuk sevdalısı bir insan değilim. Ancak Sivrihisar halkının yaşadığı sorunları çok iyi biliyorum. Yaşanan sorunları nasıl çözeceğimi çok iyi biliyorum. Bu nedenle hizmet yarışına Demokrat Parti'den devam ediyorum. Sağolsunlar CHP ve Demokrat Parti ilçe teşkilatları da bana güvenleri tam ve desteklerini veriyorlar. Yönetimine talip olduğum Sivrihisar Belediyesi'nde inşallah yepyeni bir dönem başlayacak. Belediyecilik hizmetleri ilçenin en ücra noktasına kadar ulaştırılacak. Hizmet üretiminde eşitlik, önceliğimiz olacak. Tarıma ve hayvancılığa yönelik olarak çok özel projelerimiz var. Biz mevcut yönetim gibi günü kurtarmaya çalışmayacağız. Allah’ın izniyle Sivrihisar halkını 1 Nisan sabahı Demokrat Parti'nin belediyecilik anlayışı ile tanıştıracağız. Bu seçim Sivrihisar'da sürprizlerle dolu olacak. Sivrihisar halkı Demokrat Partiye ve şahsıma gerekli desteği verecektir. Neredesin diye soranlara sesleniyorum; Mustafa Kemal Atatürk'ün silah ve siyaset arkadaşlarım diye tarif ettiklerinin yanındayım. Bu ülkenin iki ana sigortası vardır. Birisi Cumhuriyet Halk Partisi diğeri ise Demokrat Parti işte tam ordayım."