24 Haziran seçimlerinde Türkiye’nin kaderinin belirleneceğini belirten Çakırözer, “24 Haziran seçimleri hepimiz için çok önemli. Ülkemizin kaderini belirleyeceğiz. Bunun için kadın erkek, genç yaşlı tüm yurttaşlarımızı oy kullanmaya ve sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

SANDIĞA GİDİN ÇAĞRISI

CHP’li Çakırözer 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere saatler kala açıklamalarda bulunarak yurttaşlara hem sandıklara gidip oylarını kullanmaları, hem de sandıklara sahip çıkmaları çağırısında bulundu. 24 Haziran seçimlerinin herkes için çok önemli olduğuna vurgu yapan Çakırözer, “Bizler bu seçimde ülkemizin kaderini belirleyeceğiz. Yurttaşlarımız Pazar günü sandıklara gitmeli ve Türkiye’nin içinde bulunduğu otoriter yönetim ve kötü gidişattan kurtuluş için oylarını kullanmalılar” dedi.

EMEKÇİYİ, EMEKLİYİ, ÇİFTÇİYİ, ESNAFI UNUTMAYIN

Ülkenin büyük bir değişim ve dönüşüme ihtiyacı olduğunu söyleyen Çakırözer, “Bu seçim hepimiz için, ülkemizin geleceği için bir kader seçimi olacak. Yurttaşlarımız bu seçimde sandığa giderken ülkenin içinde bulunduğu kötü gidişatı göz ardı etmesinler. Haksız, hukuksuz tutuklu gazetecileri, milletvekillerini, akademisyenleri, üniversite öğrencilerini, satılan şeker fabrikalarımızı, atanamayan öğretmenleri, on binlerce işsiz üniversite mezunu gencimizi, kadro verilmeyen binlerce emekçimizi, maden kazalarında yaşamını yitiren maden işçilerimizi, kazanamadığı için kepenk kapatan esnafı,  işçiyi, çiftçiyi, emekçiyi, emekliyi unutmasınlar” dedi.

ESKİŞEHİR VE TÜM TÜRKİYE ‘ARTIK TAMAM’ DİYECEĞİZ

 Çakırözer açıklamasında şu değerlendirmelerde bulundu: “ Bizler hangi görüşten olursak olalım, bu seçimde önce demokrasiyi, yargı bağımsızlığını, medya özgürlüğünü düşünmeliyiz. Hepimizin temel arzusu Demokrasiyi ülkemize getirmek, adaleti sağlamak. 24 Haziran’da Demokrasimiz için hep birlikte yeni bir sayfa açacağız. Ülkemizi tek adam yönetimiyle yönetmek isteyenlere dersini vereceğiz. Ekonomiyi, yargıyı, parlamentoyu vesayet altına almak isteyenlere artık TAMAM diyeceğiz, 24 Haziran hepimiz için bir çıkış noktası olacak” dedi.