Çakırözer, ziyareti sırasında 24 Haziran’da gerçekleşecek seçimlerde iktidar olacaklarını vurgulayarak, parti emekçilerinden aldıkları güçle Türkiye’yi yeniden demokrasinin, hukuk devletinin ve özgürlüklerin hakim kılınacağına bir ülke yapacaklarını söyledi.

CHP’li Çakırözer geçtiğimiz ay gerçekleşen kongreler sonrasında göreve yeni seçilen Beylikova İlçe Başkanı Emin Eren ve yönetimini ziyaret ederek, tebrik etti. Çakırözer’e CHP Milletvekili Adayı Jale Nur Süllü ve İl Başkan Yardımcısı Esma Ader de eşlik etti. Çakırözer ve beraberindeki heyet ardından Beylikova esnafını ziyaret ederek, kahvehanelerde yurttaşları dinledi.

KURTULUŞ CHP’DE

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere değinerek, ülkenin içinde bulunduğu otoriter yönetimden ve kötü gidişattan kurtuluşun Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında olduğunu vurguladı. Çakırözer, son iki yıl içinde gerçekleştirilen seçimler ve referandumda yürüttükleri özverili çalışmalar nedeniyle Beylikova ilçe teşkilatına teşekkürlerini ileterek,  “Şimdi önümüzde 24 Haziran seçimleri var. Bu seçimlerde ülkemizin geleceği için aynı kararlılık ve azimle omuz omuza, kol kola mücadelemizi sürdüreceğiz. 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimlerde adayımız Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapacak, parlamentoda çoğunluğumuzu arttıracak ve partimizin bayrağını en yukarıya taşıyacağız” dedi.

14 İLÇEMİZDE DE CHP BAYRAĞINI EN YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ

24 Haziran’da iktidar olacaklarını vurgulayan Çakırözer, “Bunun için gencimizle, kadınımızla, tüm partililerimizle omuz omuza, azimli, kararlı bir mücadele yürüteceğiz. Eskişehirimizin 14 ilçesinde de ilçe teşkilatlarımızla birlikte vereceğimiz mücadele ile başarı sağlayacak, ülkemizi tam demokrasi ve gerçek bir hukuk devleti yapacağız. Ve mutlaka başarıya ulaştıracağız. Bu mücadelede en büyük güvencemiz parti emekçilerimizin Türkiye’mizi, Cumhuriyetimizi, demokrasimizi koruma ve ileriye götürme azmi olacaktır” dedi.

ESNAF VE KAHVEHANELERİ ZİYARET

CHP heyeti esnaf ve kahvehane ziyaretleri sırasında da 24 Haziran’da gerçekleşecek seçimlerde ülkenin kurtuluşunun CHP iktidarında olduğunu vurgulayarak, Beylikovalılardan destek istediler.