CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayları Uğur Tepe’ye destek için ilçe merkezinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlçe pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlardan adayları Uğur Tepe için destek isteyen Çakırözer, “Uğur Tepe’nin başkan olduğu Seyitgazi’mizde Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle tarımsal kalkınma artacak, Seyitgazi’miz hak ettiği hizmeti alacak” dedi.

UĞUR TEPE’YE DESTEK İSTEDİ

CHP’li Çakırözer yerel seçimlere kısa bir zaman kala belediye başkan adaylarına destek ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunan Çakırözer, Seyitgazi Muhtarlar Derneği ile ilçe pazarını ziyaret ederek, bölge esnafından destek istedi.

SEYİTGAZİ’YE HAK ETTİĞİ HİZMETİ BİZ VERECEĞİZ

Ziyaretlerinde 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Uğur Tepe’nin Belediye Başkanı seçildiği bir Seyitgazi7de Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle hak edilen hizmetin verileceğine vurgu yapan Çakırözer, “ Seyitgazi ilçemize hak ettiği destek ve yatırımlar bir türlü yapılmıyor. Onlarca yurttaşımızı yitirdiğimiz Seyitgazi-Kırka-Afyon karayolumuz hala yapılmış değil. Kırka Eti Maden Bor fabrikamıza işçi alımlarında yapılan siyasi tutumu unutmadık. Güzel ilçemiz Seyitgazi Uğur Tepe Başkanlığında Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle hak ettiği yatırımları alacak. Seyitgazimiz de diğer ilçelerimiz gibi Kırsal Kalkınmanın merkezi ilçelerimizden biri olacak. Büyükşehir belediyemizin açacağı tesislerle kadınlarımıza da istihdam alanları yaratılacak” dedi.