Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir İl Emniyet Müdürü Engin Dinç’i makamında ziyaret ederek, İstanbul’da meydana gelen terör saldırısında şehit olan polisler için başsağlığı dileklerini iletti.

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısı sonucunda şehit olan 36 polis için Eskişehir İl Emniyet Müdürü Engin Dinç’e taziye ziyaretinde bulundu. Çakırözer, “Polisimize, askerimize sıkılan her kurşun milletimize sıkılmış demektir. Vatan savunması ve yurttaşların can güvenliği için canlarını ortaya koyan güvenlik güçlerimizin yanındayız” dedi.

İl Emniyet Müdürü Engin Dinç’e makamında başsağlığı dileklerini ileten Çakırözer, “10 Aralık gecesi İstanbul’da meydana gelen terör saldırısında verdiğimiz şehitler hepimizi acıya boğdu. Can güvenliğimizi sağlamak için hayatlarını feda eden aralarında hemşehrimiz Uğur Ürker’in de olduğu kahraman polislerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Kederli ailelerine, kahraman polis teşkilatımıza ve ulusumuza başsağlığı ve sabır dilerim" dedi.

İstanbul saldırısında ölenlerin yasını tutan Türkiye’nin Kayseri’de askerleri hedef alan terör saldırısıyla bir kez daha sarsıldığını belirten Çakırözer, “Kayseri’deki şehitlerimizi de rahmetle anıyoruz. Vatanımızı savunmak, can güvenliğimizi sağlamak ,huzur içinde yaşamamızı sağlamak için kendi canlarını feda etmeye hazır görev yapan polisimizin ve askerimizin daima yanındayız. Onlara yönelik her kurşun, her saldırı milletimize yönelik saldırıdır. Teröre teslim olmayacak, birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla dimdik karşısında duracağız” diye konuştu.

Emniyet Müdürü Engin Dinç’e görevinde başarılar dileyen Çakırözer, yeni Emniyet Müdürlüğü binasının da hayırlı olmasını diledi.