CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Hacı Şahin ile şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti.  Ziyareti sırasında konuşan Çakırözer, “ Vatanımızı, bağımsızlığımızı savunurken, birlik ve beraberliğimizi korumak için şehit olan her bir evladımızı bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz. Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi nesiller boyu unutmayacağız” dedi.

MİNNET BORÇLUYUZ

CHP’li Çakırözer Dernek Başkanı Hacı Şahin ile şehit gazi ve yakınlarıyla sohbet etti, talep ve sıkıntılarını dinledi. Çakırözer, “Vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Siz şehit yakınları bizlere emanetsiniz. Bizim güvenliğimiz için büyük kahramanlıkla mücadele veren şehit ve gazilerimize minnet borçluyuz” diye konuştu.

Derneğin yöneticileri ile şehit ve gazi yakınlarıyla yaptığı görüşmelerde sık sık talepleri dinlediğini ve talepleri Meclis gündemine de taşıdığını dile getiren Çakırözer, “Şehit ve gazi yakınlarımızın her talebini hayata geçirmek, her ihtiyacını karşılamak bizlerin boynunun borcudur. Talip ve isteklerinizin sonuna kadar takipçisiyiz” dedi.