Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Ceyhan, Eskişehir'in tarafsız, ilkeli ve bağımsız internet haber sitesi Eskişehir Haber26'nın canlı yayın programına katıldı.

Eskişehir Haber26 Genel Yayın Yönetmeni Saadet Yörükçü'nün sunduğu programa katılan İl Başkanı İsmail Ceyhan, yaklaşan genel seçimlerle ilgili açıklamlarda bulundu.

Ceyhan, yeni kurulan bir parti olmalarına rağmen canlı ve dinamik bir kadroya sahip olduklarını belirtti. Memleket ve toplum sorunlarına çözüm getirmenin esas olduğunu ifade eden Ceyhan, bu noktada parti çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

"Siyaset bir kavga alanı değildir" sözüne vurgu yapan Ceyhan, Eskişehir'e saygı ve nezaket çerçevesinde siyaset getireceklerinin de sözünü verdi. Özellikle gençlerle beraber "temiz siyaset" yapmak istediklerini söyleyen Ceyhan, Türkiye'deki en demokratik tüzüğe sahip parti olduklarını belirtti. 

Türkiye'nin artık bu kutuplaşmış siyasetten sıyrılacağını işaret eden Ceyhan, son olarak vatandaşlara da örgütlü mücadeleye katılma çağrısında bulundu.

Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Ceyhan'ın konuşmasını canlı yayın videosundan izleye bilirsiniz.