Çakırözer ve Süllü ziyaretlerinde Sarıcakaya’nın iklimi, doğası ve üretimiyle önemli bir yara sahip olduğuna vurgu yaparak, “Sarıcakaya’mız Anadolu’muzun içinde bir Akdeniz, Ege gibi. İklimi, doğası ve üretimiyle hepimiz için gurur kaynağı. Sarıcakaya’dahemşehrilerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

MUTLULUK DUYUYORUZ

CHP’li Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllühaftasonu Eskişehir’in Sarıcakaya ilçesini ziyaret ederek, çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlçede her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen Kültür ve Turizm Panayırını ziyaret eden Çakırözer ve Süllü, “Sarıcakayamız konumu itibariyle hepimiz için çok önemli. Bizler burada olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Ziyaretlerinde Çakırözer ve Süllü’ye, Sarıcakaya ilçe Başkanı Hasan Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri ve ilçe örgütü de eşlik etti.

ÜLKEMİZ İÇİN GURUR KAYNAĞI

Çakırözer ve Süllü Eskişehir’in Sarıcakaya ilçesinde gerçekleştirdikleri çeşitli ziyaretlerde Kuşkonmaz Tarla Günü etkinliklerine de katıldı.  Sarıcakaya’daki Kuşkonmaz üretiminin hem Eskişehir hem de Türkiye için önemine vurgu yapan Çakırözer ve Süllü, “Türkiye’de Kuşkonmaz üretiminin yüzde 90’ı Sarıcakaya ilçemizde yapılıyor olması hepimiz için büyük gurur. Sarıcakaya’daki Kuşkonmaz üreticilerimiz yurt içi pazarının yanı sıra Romanya, Hollanda, Almanya ve Singapur gibi ülkelere ihracat yaparak ülkeye gelir sağlıyor. Ekonomik getirisinin yanı sıra sağlık içinde oldukça yararlı olan Kuşkonmazı Sarıcakaya’mızda tüm ülkeye ve dünyaya yayan üreticilerimizle gurur duyuyoruz” dedi.