Hüseyin Arabacı ziyarette, "Eskişehir Haber26 İnternet Haber Sitesi'nin yeni yeri hayırlı ve uğurlu olsun. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. 

Eskişehir Haber26 Genel Yayın Yönetmeni Saadet Yörükçü'nün sorularını da yanıtlayan Arabacı, yaklaşan il başkanlığı seçimleri kapsamında öncelikli ihtiyacın parti delegelerine ulaşmak olduğunu belirtti. Arabacı, delegelerle iletişim kurmanın ve temas halinde olmanın önemine değindi. 

Partinin kurulma sürecinden bu yana aktif olarak görev yapmış olan Arabacı, Eskişehir İYİ Parti içerisinde güncel olarak yaşanan sorunları da ele aldı.
 
Birden fazla adayla seçime gitmenin her zaman daha demokratik olduğunu savunan Arabacı, bu ifadesini "Delegelerin iradesine dayalı bir seçilmişliği çok önemsiyorum" sözleriyle açıkladı. 

Türkiye'nin her anlamda oylanacağı çok önemli bir seçime gidildiğinin altını çizen Arabacı, bu noktada başarı şartının birlik ve beraberlik esasından geçtiğini ifade etti. Arabacı son olarak, seçimden sonraki ilk hedefinin partiyi kendi içinde toplayarak genel seçime hazırlamak olduğunu belirtti.