Çakırözer ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmalarda 2019 yılında gerçekleştirilecek seçimlere değinerek, “ 2019 yılında yapılacak olan seçimler, özellikle de Cumhurbaşkanlığı seçimleri ülkemizin geleceği için, Cumhuriyetimiz için çok önemli. Cumhuriyetimiz, demokrasimiz ve özgürlüklerimiz için aynı kararlılık ve azimle mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

İLÇİLERE ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

CHP’li Çakırözer partisinin sona eren ilçe kongreleri sonrasında, ilçe teşkilatları görevlerine getirilen ilçe yöneticileri ve yönetimlerine tebrik ziyaretlerinde bulunuyor. Alpu İlçe Başkanı Özgür Sarı, Sivrihisar İlçe Başkanı Mustafa Cesur ve Mahmudiye İlçe Başkanı Ruhi Önen ile yönetimlerini ziyaret eden Çakırözer hem başarılar diledi hem de referandum ve seçimlerde yürüttükleri çalışmaları için teşekkürlerini iletti.

DEMOKRASİ MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA SÜRECEK

Ziyaretleri sırasında Türkiye’nin içinde bulunduğu otoriter yönetimden kurtuluşun en önemli aktörünün CHP olduğunu vurgulayan Çakırözer, “ Partimizin bizlere verdiği çok büyük güç var. Bizler hangi seçim olursa olsun hep birlikte kenetlenerek aynı azim ve inançla ülkemizin geleceği için demokrasi, hukuk devleti ve özgürlükler mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz” mesajını verdi.  İlçe teşkilatlarının yeni yıllarını da kutlayan Çakırözer, “2017 yılında olduğu gibi 2018 yılında da azim ve kararlılıkla Cumhuriyet Halk Partimizin çatısı altında dayanışma içinde çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.