Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı bölgesinde bulunan sitelere ziyaretleri kapsamında Şeker Mahallesi’nde bulunan Kent Park Konakları, Sazova Mahallesi’nde bulunan Elmalı Konakları ve Zafer Mahallesi’nde bulunan Yedi Bina Sitesi’ni ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Sazova Mahallesi’nde bulunan Elmalı Konakları’nda gerçekleşen buluşmaya Başkan Ataç’ın yanı sıra Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Aydoğmuş ve Erkan Uçkan ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Adayı Jale Nur Süllü de katıldı. Ataç ve beraberindekiler buluşmada site sakinleri ile ülke gündemine ilişkin sohbet etti. Ardından Şeker Mahallesi’nde bulunan Kent Park Konakları’nda gerçekleşen toplantıya Başkan Ataç ile birlikte CHP Eskişehir Milletvekili Adayları Nuray Akçasoy ve Engin Çakmak ile çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Ataç burada yaptığı konuşmasında da belediye faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunarak, Kent Park Konakları’na bir Belde Evi açılabileceğinin müjdesini verdi. Kent Park Konakları yönetimi de Başkan Ataç’a teşekkür ederek çiçek takdim etti. Başkan Ataç’ın site ziyaretleri kapsamındaki son durağı ise Zafer Mahallesi’nde bulunan Yedi Bina Sitesi oldu. Site sakinleri burada da toplantıya yoğun katılım gösterirken Başkan Ataç belediye hizmetleri ve ülke gündemine ilişkin bir konuşma yaptı.

Üç toplantıda da demokrasi tarihimizde 24 Haziran seçimlerinin büyük bir önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Ataç, “Eskişehir’de yerel yönetimlerin hizmetleri aksaksız biçimde devam ediyor. Şehrimizde, ilçemizde zaten herhangi bir yönetim sorunundan bahsetmek mümkün değil. Öte yandan ülke genelinde ekonomiden tarıma, eğitimden hukuka kadar pek çok problem dikkat çekiyor. İşte bu yüzden, Türkiye’nin Eskişehir gibi özgür ve aydınlık olabilmesi adına 24 Haziran çok önemli. Öncelikli olarak vatandaşlık görevimizi yerine getirmemiz çok önemli. Hepimiz çevremizi, komşularımızı, akrabalarımızı uyararak oy kullanmaya teşvik etmeliyiz. Oy kullanarak sadece bir tercihte bulunmuş olmayacağız, demokrasinin de gereğini yerine getireceğiz. Bizlere gösterdiğiniz bu güzel misafirperverlik için ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Site sakinleri de Başkan Ataç ve beraberindekilere teşekkür ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.