CHP'nin Sivrihisar Belediye Başkan Adayı Habil Dökmeci, seçim çalışmalarına start verdi. Kollarını kendi köyü olan Aşağı Kepen'den sıvayan Dökmeci, seçmenleriyle bir araya geldi.

Kendi köyü olan Aşağı Kepen'de seçmenlerle bir araya gelen Dökmeci, Sivrihisar Belediyesi'nin halka hizmet anlayışına yepyeni bir model kazandırmak ve Sivrihisar halkının yaşam kalitesi ve refah seviyesini yükseltmek için yola çıktığını söyledi. Dökmeci, sadece rutin belediye hizmetleri veren bir yerel yönetici değil, ilçeye ekonomik katkı sunan ve istihdam kapıları açan bir belediye başkanlığı vaadinde bulundu.

DÖKMECİ'Yİ BAĞIRLARINA BASTILAR

Kendi köyü olan Aşağı Kepen'den sonra Hamamkarahisar köyünü ziyaret eden Habil Dökmeci, kendisini bağrına basan hemşehrileriyle bir araya geldi.

Köy kahvehanesinde seçmenler ile sohbet eden Dökmeci, hayata geçirmeyi arzu ettiği projeleri köylülerle paylaştı. Dökmeci,"Yönetimine talip olduğumuz Sivrihisar Belediyesi'nde inşallah yepyeni bir dönem başlayacak. Belediyecilik hizmetleri ilçenin en ücra noktasına kadar ulaştırılacak. Hizmet üretiminde eşitlik, önceliğimiz olacak. Tarıma ve hayvancılığa yönelik olarak çok özel projelerimiz var.  Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’in öneri ve proje katkılarıyla Sivrihisar’ı cazibe merkezi haline getireceğiz. Biz mevcut yönetim gibi günü kurtarmaya çalışmayacağız. Allah’ın izniyle Sivrihisar halkını 1 Nisan sabahı sosyal demokrat belediyecilik ile tanıştıracağız.” şeklinde konuştu.