Döngel, yaptığı özel açıklamada partinin Eskişehir ayağı ile ilgili bilgiler verdi. Döngel, "Yeni kurulacak partide Eskişehir İl Başkanlığı için şuanda hali hazırda, benimde dahil olduğum 21 arkadaşımız var. Bu 21 kişi içerisinde 15 kişi ülkücü camiadan, içlerinde milletvekilliği yapmış kişiler var. Bunun dışında Anavatan Partisinde bir zamanlar görev almış, Demokrat Parti ve CHP'de görev almış kişiler var. AK Parti Meclis üyeliği yapmış isimler var.

Yeni kurulan partinin Eskişehir İl Başkanı kim olacağının Meral Akşener'in tasarrufunda olduğunu ifade eden Döngel, "Meral Akşener, partinin kurulmasının ardından kimi il başkanı yaparsa ben dimdik arkasında durmaya hazırım. Bizler yeni kurulan partinin başarıya ulaşması için hareket ediyoruz. Meral Akşener tarafından kurulan yeni partide "Sen Ben Yok, Biz varız" diyoruz.

Döngel açıklamasının devamında, "Eskişehir İl Başkanlığı görevi şahsıma verilsin yada verilmesin partimiz için her türlü desteğe vermeye hazırız. Yeni kurulacak partimiz Eskişehir'de milletvekillikleri, 14 ilçe belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi'ne taliptir. Tüm Türkiye'de de öyle olacağına inanıyorum fakat biz Eskişehir'de tüm belediyeleri silip süpüreceğiz" dedi.