Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mihalgazi Belediye Başkan Adayı Bülent Durna, seçim çalışmaları kapsamında Bozaniç Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Konvoylar eşliğinde ziyaretini gerçekleştiren Durna'ya meclis üyeleri ve teşkilat sorumluları da eşlik etti.

Bozaniç mahallesinde kahve toplantısında konuşan Durna projeleri ve yaptıkları hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirdi.

Özellikle seçim sonrası yapacakları işler hakkında ayrıntılı açıklamalar yapan Bülent Durna vatandaşlardan tam not aldı. Sakarya nehrinin ıslahı projesi kapsamında nehir kenarlarının temizlenmesi ve dikenlerden arındırılarak sosyal mekanlarla çevre güzelleştirilmesi, Bozaniç'in önemli ihtiyaçlarından biri olan arıtma tesisinin yapılması, uzun yıllar ihmal edilen alt yapı ve üst yapı çalışmalarının tamamlanması, geri dönüşümlü olarak hazırlanan ve ekonomiye büyük katkı sağlayacak olan sepet fabrikasının hayata geçirilmesi Durna'nın projelerinde öne çıkan satır başlarıydı.

Tam kadro Bozaniç'te halka seslenen Durna'nın sözleri sık sık tezahüratlarla da kesildi. "Martın sonu bahar olacak" diyen CHP Mihalgazi Belediye Başkan Adayı Bülent Durna, ziyaretinde vatandaşların sorunlarını da dinleyerek notlarını aldı.