Burada bir konuşma yapan Burhan Sakallı, “Orhangazi Mahallesinde MHP seçim ofisi açılışını Cumhur İttifakı olarak gerçekleştiriyoruz. Bu açılış bize bir daha gösteriyor ki, yıllardan beri birbirimizi unuttuğumuz bu tabanların, meğerse kaderleri, alın yazıları, rotaları aynıymış... Bundan sonra da bir olacağız, iri olacağız, hep beraber Orhangazi, hep beraber Odunpazarı, hep beraber Eskişehir, hep beraber Türkiye olacağız ve kazanacağız” diye konuştu.

“BU YOL VE YOLCULUK PAZARA KADAR DEĞİL, MEZARA KADAR”

MHP ile birlikteliklerinin seçimden sonra da devam edeceğini vurgulayan Sakallı, “Biz MHP ile 15 Temmuz’dan itibaren bir yola çıktık. Bu yol ve yolculuk pazara kadar değil, mezara kadar. Bizim birlikteliğimiz sadece 31 Mart akşamına kadar değil, asıl büyük yolculuğumuz 1 Nisan’dan sonra devam edecek. Ayrımız gayrımız hiçbir zaman olmayacak” dedi.

“BUGÜNDEN İTİBAREN SEFERBERLİK RUHUNA İHTİYACIMIZ VAR”

Sakallı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hem Odunpazarı hem Tepebaşı hem Büyükşehirde hem de 12 ilçemizde şehrimizi bu aşk, bu şevk ve bu heyecan ile birlikte yöneteceğiz. Mahallemizi, ilçemizi, şehrimizi daha iyi yapmak için hep birlikte çalışacağız. Şehrimizi dünyanın gelişmiş ülkeleri ile rekabet eden bir şehir haline getireceğiz. Bugünden itibaren seferberlik ruhuna ihtiyacımız var. Bir hemşerimizin bile oyunun çok değerli olduğunu unutmadan gece gündüz çalışmamız lazım. Bu şehirde bize oy vermeyecek bir vatandaşımız bile kalmasın, olmasın istiyoruz.”

“1 NİSAN MAĞDURİYETE  SON VERMENİN GÜNÜ OLACAK”

“Eskişehir 20 yıllık belediyecilik mağduriyetini 1 Nisan’dan sonra telafi edecek” diyen Sakallı, şunları söyledi: “Bu şehirde merkezi hükümetin yaptıklarını çıkardığınızda, geriye çok az şey kaldığını , belediyenin yaptığı sanılan şeylerin aslında merkezi hükümet tarafından yapıldığını biliyoruz. Merkezi hükümet bu şehre çok hizmet getirdi, getiriyor ama bu şehrin bir de büyükşehir belediyesi var. Bu şehir, belediyecilik mağduru bir şehir. 1 Nisan bu mağduriyete  son vermenin günü olacak.”