Edinilen bilgiye göre, CHP PM, şimdiye kadar yapılan altı toplantıda, 16'sı büyükşehir, 32'si il olmak üzere toplam 697 belediye başkan adayını belirledi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, 27 Ocak'taki yedinci PM toplantısı öncesi ilk olarak partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleriyle bir araya gelecek.

Burada, belediye başkan adayları listesine son şeklini verecek olan Kılıçdaroğlu, daha sonra bu listeyi PM'nin onayına sunacak.

ESKİŞEHİR'DE CHP - İYİ PARTİ İTTİFAKI

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, İYİ Partinin ittifak adına Eskişehir’de gireceği belediye seçimleri: Beylikova, Günyüzü, Sarıcakaya ve Mihalgazi. CHP’nin ittifak adına Eskişehir’de gireceği belediye seçimleri: Büyükşehir, Tepebaşı, İnönü, Mahmudiye ve Han. Hem İYİ Parti hem de CHP’nin Eskişehir'de girecekleri belediye seçimleri: Odunpazarı, Seyitgazi, Mihalıççık, Sivrihisar, Alpu ve Çifteler. olacağını açıkladı.

Kabukçuoğlu, "Odunpazarı İYİ Parti için vazgeçilmezdir. Daha fazlası CHP’li adaylara bırakılmak üzere ilçelerle ilgili toplantı yapılmış ancak sonuç alınamamıştır." ifadelerini kullandı.