MÜSİAD Eskişehir Şube Başkan Ayhan Arsan ve yönetim kurulu üyeleri Ankara’ya yaptıkları ziyaret çerçevevesinde TBMM’de Eskişehir Milletvekillerini ziyaret etti.

‘BÜYÜK ONUR DUYDUM’

MÜSİAD heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çakırözer, “Şehrimiz ve ülkemiz ekonomisine, üretimine ve istihdamına katkı sağlayan iş insanlarımız ve onların çatı örgütleri bizim için çok değerlidir. MÜSİAD da bu iş örgütleri arasında çok önemli yere sahiptir. Daha önce birkaç kez görüştüğümüz MÜSİAD Eskişehir Şubemizin değerli başkanı Ayhan Arslan ve yönetimindeki Eskişehirli dostlarımızı bu kez Meclis’te ağırlamaktan büyük onur duydum” dedi.

ESKİŞEHİR ve EKONOMİYİ GÖRÜŞTÜLER

Ziyaret sırasında MÜSİAD’ın hem Eskişehir’in kalkınmasına hem de ülke ekonomisine ilişkin görüş ve tavsiyelerini dinleyen Çakırözer, “Eskişehir’imizin ekonomisine, üretimine ve istihdamına her kim katkı sağlıyorsa ona minnettarız. Hemşehrilerimize iş ve aş sağlayan iş insanlarımız çok değerlidir. MÜSİAD üyelerimiz de bizim için müstesna yere sahip. MÜSİAD’ın Eskişehirimiz ve ülkemiz ekonomisine ilişkin görüş ve beklentilerini dinlemekten büyük memnuniyet duydum. Sorunlarınızın ve beklentilerinizin çözümü için elimden gelen çabayı göstermeye hazırım” dedi.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Ayhan Arslan ziyaret sırasında Çakırözer’e bir de plaket takdim etti.