AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar Yunus Emre Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Pehlivan ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyaretinde esnaflarımızın ekonomik açıdan sorunlarıyla onlara yapılan kredi desteği hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Acar konuşmasında şöyle dedi;

"Sayın Cumhurbaşkanımız ve Partimizin Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Ahilik kültürünün her zaman yaşatılması gerektiği yönündeki açıklamaları dolayısıyla esnaflarımıza verilen önem ortadadır. Esnaflarımızın her türlü sorunlarını dinlemek ve onlara ekonomik açıdan destek olmak adına sizler de çok önemli görevleri ifa etmektesiniz. Esnaflarımıza en İyi hizmetlerin sunulması kavgacı yöntemlerle değil uzlaştırıcı ve çözüm odaklı yöntemlerle birlikte sağlanmalıdır. Yerel Yönetimlerde bu noktada gerekli çabayı göstermelidir. Bunun için de belediyelerimizin her zaman esnaflarımızla işbirliği içerisinde çalışması gereklidir. Bizler de Eskişehirimiz'in menfaatine olacak her türlü fikre, projeye, çalışmaya açık olacağız diyen Av. Ali Acar "Esnaflarımızın sorunları bizim de sorunlarımızdır" diye konuşmasını sürdürdü.

Yunus Emre Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Pehlivan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ak Parti Odunpazarı Belediye Başkanı Aday Adayı Av. Ali Acar'a çalışmalarında başarılar diledi.