Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Berke Akyel ve yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu buluşmada Akyel, Gençlik Kolları olarak gerçekleştirmeyi planladıkları faaliyetler hakkında Başkan Ataç’a bilgiler aktardı.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Akyel, “2019 yılında gençliğin lokomotif olması gerekir. Bilimsel bir siyaset inşa ederek mücadele etmemiz lazım. İlçelerde ve mahallelerde yoğun çalışmalarımız olacak. Tepebaşı Belediye Başkanımız gibi değerli bir büyüğümüzün ziyaretinden son derece memnun olduk. Kendisinin siyasi tecrübelerinden de yararlanmak istiyoruz” diyerek ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirdi.

Başkan Ataç ise ziyaret hakkında yaptığı değerlendirmede, “Siz gençlerin siyasette görev alması çok önemli,  partiyi gençleştirmek lazım…  Berke Kardeşimin hayata geçireceği projeleri dinledim. Gerçekten güzel hedefleri var. Bunlar imkansız değil, bizler de elimizden gelen desteği vermeye her zaman hazırız. İl Gençlik Kollarına çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Buluşma, çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.