KADINLARIMIZLA BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Öncesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Prof. Dr. Emine Nur Günay, esnafa bereketli kazançlar diledi. Esnaf ziyareti sırasında birçok kadın işletmeciyle karşılaşan Günay, “Kadınlarımızın her alanda olduğunu görmekten mutluluk duyuyorum. Biz kadınlar birlikte güçlüyüz” dedi.

İftar öncesi açıklamalarında ise Prof. Dr. Emine Nur Günay, 24 Haziran’ın neden Türkiye için en önemli seçim olduğuna dikkat çekti ve şunları kaydetti, “Bizleri bu güzel iftar akşamında buluşturan başta Faruk Güler’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Gönüller bir, hedefler bir. Allah bizi nice nice ramazanlara birlik, dirlik, huzur içinde ulaştırsın.”

GENÇLİK VE SPOR BAKANI İLE GÖRÜŞTÜRDÜ

İftardan sonra Prof. Dr. Emine Nur Günay gençlerle sohbet etti. Bu sohbet sırasında yanına gelen Sarıcakayalı Burak bazı konularda istek ve önerilerini Prof. Dr. Günay’a ileterek Gençlik ve Spor Bakanı ile görüşme isteğini dile getirdi. Bunun üzerin Prof. Dr. Günay Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı telefon ile aradı ve Sarıcakayalı Burak’ı Bakan ile telefonda görüştürdü. Telefonda taleplerini ileten Burak, Prof. Dr. Emine Nur Günay’a teşekkür etti.