Yaşanan trafik kazaları sebebiyle Çifteler hemşehrilerinin talep ettiği ve Karayolu 4. Bölge Müdürlüğünce yaptırılan ilçenin Kaymaz ile Eminekin mahallesi girişlerindeki sinyalizasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Karacan, daha sonra vatandaşlarla bir araya geldi.

DSİ Bölge Müdürü Murat Gül ile Eminekin Mahallesi'ndeki regülatör ve gölet alanında incelemede bulunup, yetkililerden bilgi alan Karacan, muhtarların ve çiftçilerin gölet alanının genişletilmesi taleplerinin, bakanlık düzeyinde girişimlerde bulunularak gerçekleşmesi için çalışacağını bildirdi.

Daha sonra İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle gerçekleşen kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere belgelerini takdim eden Karacan, "Bu programda emeği geçen, toplumumuzu bilinçlendiren herkese teşekkür ediyorum. Okumanın yaşı olmadığını burada bir kez daha görüyoruz. Dinimiz oku diyor. Bu emri yerine getirmemiz lazım. Kursiyerlerimizi bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamı diliyorum." ifadesini kullandı.