İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan adayını sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Kabukçuoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, İl Başkanı Ramis Tunca ve Salih Karabacak ile birlikte çekindikleri fotoğrafı paylaşarak Odunpazarı adayını duyurmuş oldu.

İYİ Parti'nin önümüzdeki günlerde Karabacak'ın Odunpazarı adaylığını resmi olarak duyurması bekleniyor.

Salih Karabacak kimdir?

1965 yılında Çifteler Kadıkuyusu Mahallesinde doğan Salih Karabacak, ilköğretime Reşat Benli İlkokulu'nda başlayıp, Çamlıca İlkokulu'nda tamamladı. Ortaöğretime Seyitgazi Lisesi'nde başlayıp, Ahmet Kanatlı Lisesi'nde tamamladı. Üniversite eğitimini Ankara'da ODTÜ Makine Mühendisliği bölümünde tamamlayan Salih Karabacak, Almanya Kassel Wilhelmshöhe Europa Kolleg'de Almanca dil eğitimi aldı. Karabacak, Türkiye'nin en büyük şirketler grubunda ARGE, tasarım, üretim ve pazarlama bölümlerinde yöneticilik yaptı. Kuruluş aşamasında İYİ Parti Teknoloji ve Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcılığı yaptı. Stratejist, Yönetim ve Endüstri Danışmanı olan Karabacak, Makine Mühendisi'dir. İngilizce ve Almanca bilen Salih Karabacak, evli ve iki çocuk babasıdır.