İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Mehmet Ekmen ve ilçe yönetimiyle birlikte meslek kuruluşlarını ziyaretlerini sürdürüyor. Sivil toplum kuruluşlarını, özellikle de meslek odalarını çok önemseyen Karabacak, bu çerçevede Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er’i ziyaret etti. Aynı zamanda Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı olan Suat Er’i ziyarette Salih Karabacak, hem kendisini hem de toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren projelerini anlattı.

Tecrübeme Güveniyorum

Eskişehir’in bir evladı olarak Türkiye’nin en önemli sanayi kuruluşlarında uzun yıllar üst düzey yöneticilik yaptığını, görev süresi boyunca sayısız ülkeye gittiğini anımsatan Karabacak, şöyle devam etti: “Gerek üstlendiğimiz görevler gerekse yurt dışı temaslarım bana eşsiz bir tecrübe kazandırdı. Şimdi bu tecrübelerimi şehrime; Odunpazarı’na aktarma zamanı. Bölgemizin sorunlarını, halkımızın beklentilerini, çağdaş şehirleşme için atılması gereken adımları, işsizliğe nasıl neşter vurulacağını çok iyi biliyorum…”

Hiçbir Konu Oldubittiye Getirilmeyecek

Belediyeciliğin yalnızca bir avuç insanın değil, toplumun tüm dinamiklerinin katılımıyla yapılması gerektiğini de vurgulayan Salih Karabacak, “O nedenle göreve geldiğimizde alacağımız kararlarda konunun taraflarını mutlaka dinleyeceğiz. Esnafımızı yakından ilgilendiren hiçbir konuyu, oldubittiye getirmeyecek, esnafımızın temsilcisi olan Odalarımızı, kooperatiflerimizi, dernek ve vakıflarımızı muhatap alarak karar vereceğiz” dedi. Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er de seçim yarışında Karabacak’a başarılar diledi, kazananın Odunpazarı olması temennisinde bulundu. Suat Er, kooperatiften kredi kullanımıyla ilgili yaşanan sıkıntıları da dile getirdi.