MHP İl Başkanı Kadir Bıyık “Öncelikle hoşgeldiniz, ayağınıza sağlık. İlçe kongrelerimizi yeni bitirdik, saha çalışmalarımızda sürüyor, inşallah Eskişehir’de ve Türkiye’de beklediğimiz sonucu alacağız. Partimize geldiniz, şeref verdiniz çok teşekkürler” şeklinde konuştu.

Milletvekili Karacan ise; “Bugün MHP İl Başkanımız ve teşkilatına ziyarete, görüş alışverişinde bulunmaya geldik. Tabi bu ziyaretler bundan sonra da artarak devam etmesi lazım. AK Parti ve MHP’nin TBMM’de beraber almış olduğu bir kararla 18 maddelik anayasa değişikliği teklifimiz var. Tabi memleketimizin geleceği için, istikbalimiz için ve ikbalimiz için önemli bir konu. Burada biz AK Parti Milletvekili ve teşkilatı olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi’nin de ellerinden geldiğinin fazlasıyla yapacaklarına hiç şüphem yok. Bu kalan 10 günlük süreçte özellikle biraz daha fazla gayret etmek gerekiyor ve biraz daha yan yana olmak gerekiyor ve biraz daha safları sıklaştırmak gerekiyor. Çünkü bu memleket meselesi, geleceğimizin, çocuklarımızın meselesi.

Bu Türk milletinin geleceği, bekası için de siyasi partilerin yan yana gelip ülkenin geleceği için muhakkak ortak payda da bulaşmaları gerekiyor. Bu yüzden ben bunun başlangıç olacağına yürekten inanıyorum" dedi.