Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İnönü Belediye Başkan Adayı İsmail Karaköse, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Karaköse son olarak, Oklubal Mahallesini ziyaret ederek sorunları ve talepleri dinledi. Ziyarette vatandaşlar Karaköse'ye mevcut yönetimden şikayetçi olduklarını sürekli olarak belediyede sorunlar ile karşılaştıklarını anlattı.

Hedeflerinin halkın mutluluğu ve huzuru olduğunu belirten Karaköse, "İnönü'de sıkıntı çok bunları biliyoruz. Sorun yaratan değil, sorunları çözmek için geliyoruz. Bu sorunların üstesinden gelmek için geliştirdiğimiz projelerimiz de var. 31 Mart'tan sonra sizlerin de destekleriyle bu sorunları hep beraber aşacağız. Ayrıca aranızda CHP'ye oy vermemiş arkadaşlar olabilir. Ancak yerel seçimlerde parti değil isim ve ekip çok önemlidir. Çünkü halk en çok belediye başkanıyla muhatap olur. Yolda kalırsa bizi arar, başına bir iş gelirse bizi arar, düğününde, cenazesinde bizi yanında görmek ister. Daha önce 3 dönem belediye başkanlığı görevini yürüttüm her zaman sizlerin yanında olmuş bir kardeşinizim. Sizlerin de benim yanımda olacağınıza yürekten inanıyorum" diye konuştu.