Çifteler’in en büyük sorununun ekonomi ve kaderine terk edilmek olduğunu belirten Konakçı, son olarak hayvan pazarını ziyaret ederek yetiştirici ve besicilerle görüştü.

HAYVAN PAZARINA KANTAR VE VETERİNER GELECEK

Hayvan Pazarının çamurlu yollarını ve kaderine terk edilmiş halini gören Konakçı, Çifteler’i birlikte yöneteceklerini belirterek besicilerin çok daha iyi koşullarda satış yapmaları gerektiğini söyledi. Çiftelerli besici ve yetiştiricilerin daha çok kazanması için Hayvan Pazarına yönelik projelerini açıklayan Konakçı “Çifteler Hayvan Pazarının içler acısı halini görüyor ve biliyoruz. Çiftelerli besicimiz ve yetiştiricimiz çok daha iyi koşullarda satış yapmayı hak ediyor. Belediye Başkanı olduğumuz takdirde ilk yapacağımız işlerin başında Hayvan Pazarının dört tarafını da kapatmak olacak. Kışın soğuğundan yazın güneşinden hem hayvanları hem de besicimizi koruyacağız. Bunun dışında Pazar yerine mutlaka kantar koyacağız. Böylece besicimizin en önemli sorunlarından birine de çözümü hep beraber sunacağız. Ayrıca Pazar yerinde veterinerlik hizmetini mutlaka sağlayacağız. Böylece besicimizi daha sağlıklı bir ortama kavuşturacağız” dedi.

Konakçı, Hayvan Pazarının yollarında yürümenin imkânsız olduğunu da belirterek yolları yapacaklarını belirtti.

ÇIKARMA DEĞİL HİZMET YAPACAĞIZ

Çifteler’in sorunlarını tespit edip Çiftelerliden gelen talepler doğrultusunda birlikte yöneteceklerini ifade eden Konakçı “Biz Çifteler’e göstermelik çıkarmalar değil,  hizmet yapacağız. Çiftelerlilerle birlikte ilçemizi yöneteceğiz” diye konuştu.