Erenköy Mahallesi’nde bulunan dernek binasında gerçekleşen ziyarete çok sayıda Seyitgazi Göknebili yurttaş katıdı. Göknebililer ile sohbet eden Başkan Kurt, onların istek ve şikayetlerini de dinledi. Ziyaret sırasında dernek binasında olan Minik Göksu, Başkan Kurt’a sürpriz yaprak çizdiği resmi hediye etti.

Odunpazarı Belediyesi’nde son 5 yılda yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi’ni sosyal demokrat, halkçı, katılımcı,şefaf ve hesap verebilen bir anlayış ile yönettiklerini söyledi. Buluşmada yeni dönemde yapacakları çalışmaları da anlatan Başkan Kurt, Odunpazarında kadınlar, çocuklar, gençler, kıdemli vatandaşlar başta olmak üzere toplumun tüm dezavantajlı grupları için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Odunpazarı Belediyesi’nde katılımcı yönetim anlayışını geliştiretek devam ettireceklerini dile getiren Başkan Kurt, demokratik kitle örgütleri, sendikalar ve meslek odaları ile birlikte çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi.

Ziyaret sırasında dernekte bulunan minik Göksu, Başkan Kurt’un resmini çizdi. Çizdiği resmi Başkan Kurt’a hediye eden minik Göksu’ya Başkan Kazım Kurtda teşekkür ederek oyuncak hediye etti.