Yeniden Refah Partisi Eskişehir İl Başkanı Osman Mandacı, Eskişehir'in haber sitesi Eskişehir Haber26'nın canlı yayın programına katılarak izleyicilerle buluştu.

Saadet Yörükçü'nün sunduğu programda İl Başkanı Osman Mandacı, önemli açıklamalarda bulundu.

Mandacı, ilk olarak milli görüşün bir okul olma esasını benimseyen partilerinin, geçmişten bugüne ilerlediği yolu açıkladı. "Siyaset: mevki, makam ve cebe girecek rakam değildir" diyerek siyasi partilerin güncel durumunu eleştiren Mandacı; bu yüzden gelecek nesillere 'temiz bir siyaset' bırakma amacında olduklarını ifade etti. 

İl Başkanı Mandacı, ayrıca, milli görüş çerçevesinde "dinci" ve "dindar" kavramları arasındaki farkın da mutlaka anlaşılması gerektiğine vurgu yaptı.

"Yalnız seçim zamanı değil geçim zamanı da halkın yanındayız" sözleriyle Mandacı, parti çalışmalarının her zaman için devam edeceğini belirtti. Mandacı, bu çalışmalar kapsamında özellikle kırsaldaki tarım sorununa getirecekleri çözüm önerileri ve projelere işaret etti. 

Mandacı, son olarak ise, izleyicilere Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın 11 Şubat'ta Eskişehir'e gerçekleştireceği ziyaret ve halkla buluşma etkinliğini hatırlattı.

Yeniden Refah Partisi Eskişehir İl Başkanı Osman Mandacı'nın konuşmasını canlı yayın videosundan izleye bilirsiniz.