CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl ve yönetimini ziyaret ederek, parti yöneticileriyle Türkiye’nin iç ve dış meselelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretinde Türkiye’nin içinde bulunduğu durum karşısında kaygılarının aynı, mücadelelerinin ortak olduğuna vurgu yapan Çakırözer,“Demokrasi ve hukuk devleti hedefimiz doğrultusunda Millet İttifakı’nın devamını getirmek ülkemizin geleceği adına çok büyük anlam taşıyor. Bu bağlamda Millet İttifakı’nın devamı Türkiye’nin yararınadır” dedi.

KAYGILARIMIZ ORTAK

CHP’li Çakırözer Saadet Partisi İl Başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı Fesih Bingöl ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi, ülke ve şehir gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’nin içinde bulunduğu durum karşısında kaygılarının ortak olduğunun altını çizen Çakırözer, Millet İttifakı’nın devamının ülkenin ve yurttaşların yararına olacağına vurgu yaptı.

İSTİŞAREDE BULUNMAYI ÖNEMSİYORUZ

Çakırözer, “Türkiye’nin içeride ve dışarıda zorluklarla karşı karşıya olduğu dönemde Saadet Partisi’nin değerli yöneticileriyle istişarede bulunmayı önemsiyoruz. Bazı konularda farklı düşünsek bile Türkiye’nin demokrasi hukuk devleti ve adalet ihtiyacı konusunda, Türkiye’nin iyi yönetilmediği konusunda ortak kanaatlara sahibiz.Bu bağlamda demokrasi ve hukuk devleti hedefimiz doğrultusunda Millet İttifakı’nın devamını getirmek ülkemizin geleceği adına çok büyük anlam taşıyor” dedi.

BEKLENTİLERİNİ AKTARDILAR

Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl ve yönetimi de iç ve dış politikaya ilişkin partisinin görüşlerini, TBMM’deki yeni yasama yılından beklentilerini Çakırözer’e aktardı. İl Başkanı Fesih Bingöl ve yönetimi ziyaretleri için CHP’li Çakırözer’i teşekkür etti.