CHP Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer, yeni yönetimi seçilen Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Hasan Güler ve yönetimindeki muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Güler ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Çakırözer, “ Mahalle ve köylerin sorunlarını çözüme kavuşturulmasında bürokrasinin en önemli çözüm ortağı olan muhtarlarımız bizler için çok kıymetli, çok değerli. Muhtarlarımızın taleplerinin sonuna kadar takipçisiyiz” dedi.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ziyareti sırasında muhtarların sıkıntı ve taleplerini de dinleyen CHP’li Çakırözer, mahalle ve köylere ilişkin bilgi aldı. Muhtarların mevzuattan ve uygulamalardan kaynaklı pek çok sorunla mücadele etmek zorunda kaldığını dile getiren Çakırözer, “Muhtarlıkların mali yönden yoksun bırakılması ve muhtar özlük haklarının iyileştirilmemesi siz muhtarlarımızın sorunlarını daha da içinden çıkılmaz hale getiriyor. Bizler var olan sorunların farkındayız ve çözümü için sizlerin sesi olmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

ONUR VERDİ

Çakırözer, “Demokrasilerin yereldeki en köklü örneğini temsil eden muhtarlarımızla böylesine samimi ve içten bir dernek birliği çatısı atında bir araya gelmek onur verdi. Ben bir kez daha zor koşullarda inançla, kararlılıkla ve fedakârca görev yürüten tüm muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Hasan Muhtarımızın başkanlığındaki Muhtarlar Derneği Birliği yönetimimize başarılar diliyor, sıcak konukseverliğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.