Tepebaşı İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Aşağı Söğütönü, Şirintepe ve Bahçeli Evler Mahalleleri’nde çalışmalar yaparak üye kaydetmeye devam ediyor.

Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali KÖSE, “Tepebaşı İlçe Teşkilatı olarak kendimize Refah Partisi’ni örnek alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Refah Partisi’ne başarıyı getiren birebir görüşmeleri üye ve etkili fert ziyaretleriyle, video izletme çalışmalarını ise sosyal medyayı etkin kullanma çalışmalarıyla tekrarlayarak yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. İnşaallah yerel seçimlerde en iyi sonucu alacağız” dedi.

Bu görüşmelerde, Ülke olarak yaşanılan ekonomik kriz, yüksek enflasyon, faiz ve döviz kuru ile kamuda yaşanan aşırı israf gibi pek çok sorun hakkında görüşler dile getirildi. Vatandaşlar, yaşanan ekonomik krizin çözümünü McKinsey’de, ithalatta ve itibarda aranıyor olmasından son derece rahatsızlar ve “Bu böyle devam edemez” görüşündeler. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun tespitlerinde ne kadar haklı olduğunun ortaya çıktığını ve Saadet Partisi’nin Türkiye’nin teminatı olduğunu kanıtladığını dile getiren Vatandaşlar “Bu gidişat karşısında sessiz kalamazdık. Ülkenin kurtuluş reçetesinin Saadet Partisi olduğuna inanıyoruz ve bu yüzden Saadet Partisine kayıt olmaya karar verdik” dediler.