CHP Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer şehit aileleri ve gaziler için düzenlediği iftar programına katıldı. Programda şehit aileleri ve gazilerle sohbet eden Çakırözer, “İftar yemeğinde aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimizle birlikte olmaktan büyük onur duyduk. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu ülke için canlarını feda edenlerin kahramanlık, cesaret ve fedakarlıklarını nesiller boyu unutmayacağız” dedi.

Zücaciyeciler Derneği (ZÜCDER) tarafından düzenlenen iftar programına, ZÜCDER Başkanı Ömer Ertuğrul Erdoğan, Eskişehirli iş insanları, Eskişehir Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Hacı Şahin ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ

Şehit aileleri ile gazilerin masalarını tek tek ziyaret eden Çakırözer, onlarla sohbet etti, ailelerin sıkıntı ve taleplerini dinledi. Çakırözer, “Vatanımızı, bağımsızlığımızı savunurken, birlik ve beraberliğimizi korumak için şehit olan her bir evladımızı bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz. Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi nesiller boyu unutmayacağız. Şehitlerimizin aileleri ve değerli gazilerimiz ile Ramazan sofrasını paylaşmamıza vesile olan Dernek Başkanı Ömer Ertuğrul Erdoğan ve dernek üyelerine teşekkürler” dedi. Çakırözer, Batman’da teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan müzik öğretmeni Aybüke Yalçın ve Şırnak’ın Balveren beldesi Milli Karakolu üs bölgesine düzenlenen saldırıda şehit düşen askerlere Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı ve sabır diledi.

ÖNEMLİ OLAN BİRLİK VE BERABERLİK DUYGUMUZ

Zücaciyeciler Dernek Başkanı Ömer Ertuğrul Erdoğan ise yaptığı konuşmasında, “Sizler bu vatan için canlarını hiç düşünmeden vermiş şehitlerimizin ve bu mücadelelerden gazi mertebesinde çıkmış evlatlarımızın ailelerisiniz. Milletçe aynı duyguları yaşıyor ve de üzüntü duyuyoruz. Burada önemli olan birlik ve beraberlik duygumuz. Aynı bayrağın altında yaşayan milletimiz olarak el ele verip bütün bu sorunlarımızın üstesinden gelebiliriz” ifadelerini kullandı.