İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmalarını aralıksız sürdürüyor. Salon toplantıları her geçen gün daha büyük ilgi gören Karabacak, bu kez de Sücaaddin Veli Derneği’nin yönetici ve üyeleriyle bir araya geldi. Dernek başkanı Ali Uzun’un ev sahipliğindeki ziyarette Salih Karabacak toplumsal barış, huzur, insan onuruna yakışır yaşam, çağdaş şehirleşme ve refah seviyesi yüksek bir kent dileklerini yineledi. İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı olarak ekibiyle birlikte Odunpazarı halkının beklentilerine yanıt verecek projelerle yönetime talip olduklarını vurgulayan Karabacak, şöyle devam etti:

Yüzde 40’ın Üzerinde Bir Oy Alacağız

“Ne mutlu bize ki seçmenden çok yüksek teveccüh görüyoruz. Halkımız bizi tanıyor, anlıyor, en önemlisi de güveniyor. Bu güven inşallah 31 Mart’ta sandıklara yüzde 40’ın üzerinde bir oy oranıyla yansıyacak…” Eskişehir’in ilçeleriyle, köyleriyle bir tarih ve kültür kenti olduğunu, sayısız zenginliği içinde barındırdığını kaydeden Salih Karabacak, “Sücaaddin Veli de Yunus Emre de bizim geçmişimiz, kültürümüz, zenginliğimiz. Bizler Mevlana’nın, Hacı Bektaş-ı Veli’nin, Hacı Bayram-ı Veli’nin, Yunus Emre’nin, Sücaaddin Veli’nin evlatları, torunları olarak onlara yaşıkır şekilde yaşamak, birlik ve beraberlik isteklerini yerine getirmek zorundayız. Bir olacağız, birlik olacağız ki iyi olalım” dedi.

Değişim ve Dönüşüm İçin Yetki İstiyorum

Kendisinin ve ekibinin bu amaç doğrultusunda gayret gösterdiklerinin altını çizen Salih Karabacak, “Bu gayret ve iyi niyetimizin sizler tarafından da anlaşıldığına inanıyor ve hepinize çok güveniyorum. Ulaşım sorununa neşter vuracak olan Esban Projesi’nin, modern kentleşmenin kapılarını açacak olan İYİKent Projesi’nin, tarım ve hayvancılığı geliştirerek istihdamı arttıracak olan Tokköy Projesi’nin ve daha nicelerinin hayata geçeceği bir 5 yıl için, sorunlarınızın çözümü için, şikayetlerinizin ortadan kalması için hepinizden görev ve yetki istiyorum. Desteklerinizle Odunpazarı’nda değişim ve dönüşümün başlayacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.